مشاوره حقوقی رایگان - ساعت کاری نگهبان شیفت شب

سلام من نزدیک دو ماهه دریک شرکت خصوصی مشغول بکار شدم ساعت کاری من از ساعت 16 شروع میشه تا ساعت 8 صبح روز بعد از شنبه تا چهار شنبه روزهای پنجشنبه از ساعت 14 تا شنبه ساعت 8 که صبح برم خونه آخر ماه برام 50 ساعت اضافه کاری زدن میخواستم بدونم آیا این ساعت کاری و حقوقی که میدن طبق اداره کار هست یا نه اگه نیست چیکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این توصیحی که شما دادید شما هر روز 7 ساعت اصافه کاری دارید که درماه می شود 140 ساعت نه 50 ساعت صمنا طبق قانون کار چون شب کار هستی حتی چنانچه فقط 8 ساعت هم کار کنی باز هم باید 40 درصد حقوق روزانه به حقوق شما اصافه شود.
با امور اداری و حسابداری شرکت صحبت کنید که اصلاح کنند اگر نکردند به مدیر عامل گزارش کنید اگر نه که بقیه اش را خود دانی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اشتباه زده اند بیشتر از 50 ساعت می شود حتما با امور اداری صحبت کنید اگر رفع نکردند از طریق اداره کار شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ساعات موظفی ماهانه را بررسی کنید هر مقدار بیشتر بوده اضافه کاری است اصولا بیشتر از 192 ساعت در ماه اضافه کاری است