مشاوره حقوقی رایگان - کاربری زمین و اعیان بودن

با درود و احترام؛
من قطعه زمینی خریداری کردم، که داخل قولنامه و کد رهگیری به عنوان زمین مسکونی فروخته شده است، که پس از پیگیری های لازم از شهرداری متوجه شدم که کاربری زمین آموزش می باشد. ضمنا با تحقیقات صورت پذیرفته و دریافت کپی از سند مادر، متوجه شدم که سند فقط بصورت عیان می باشد.
با پیگیری از شهرداری، اعلام کردند که فروشنده زمین باید مبلغی را برای متراژ کل درج شده در سند مادر به میزان 75000 متر به حساب بنیاد شهید واریز نماید. که تاکنون اقدامی در این رابطه نیز صورت نپذیرفته است.
اکنون بعد از گذشت 1.5 سال من می توانم از فروشنده شکایت کنم و آیا در صورت موفقیت، مبلغی که به من عودت می گردد با احتساب تورم و . . . می باشد؟
اگر زمین را بفروشم، آیا فرد خریدار می تواند روزی بابت این مشکلات از من شکایت کند؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. بله همینطور که شما الان میتوانید علیه فروشنده اقدام حقوقی انجام دهید خریدار شما نیز قادر به این امر خواهد بود. اینکه تورم نیز محاسبه شود یا خیر و از چه زمانی، نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.