مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام یک سال پیش خانه ای را فروختم به بنده خدای با قولنامه دستی که قرار شفاهی شد دو ماهه پول مارو بدهد ولی درموعد مقرر نتوانست کل پول رابدهد وچند بار از ایشان وجه طلب کردیم ولی ایشان وجه داده خود را طلب کرد و پولش را به حسابش ریختم بدون اینکه قولنامه را از او بگیریم و ایشان بعد از دریافت پول از ما شکایت کرده و خواهان ملک شده است و یک بار هم ده روز مانده به وقت دادرسی شفاهی اعلام رضایت کرده در حضور چند نفر و مارو از رفتن به دادگاه منصرف نموده اما العان دوباره برایمان احضاریه امده برای قرار کارشناسی در دادگاه لطفا راهنمای بفرماید که وکیل بگیریم یا خودمان حضوری به دادگاه برویم خیلی لطف میکنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در صورتی که در قولنامه این شرط وجود داشته باشد که در صورت عدم پرداخت کامل ثمن حق فسخ دارید، می توانید اظهارنامه فسخ قولنامه برای ایشان بفرستید. شما می توانید با معرفی شهود و همچنین اگر پول ایشان را به حسابشان واریز کرده اید با گرفتن گزارش از بانک به دادگاه ارائه دهید. بهتر است با وکیل پرونده را پیگیری کنید.