مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

سلام وقت بخیر
اگر کسی به واسطه بند موجود در قرارداد براش حق فسخ ایجاد بشه ولی جلسه بذاره با خریدار و طلب پول بیشتر کنه این اسقاط حق فسخ محسوب میشه ؟ اگر بله چطور باید این جلسه را ثابت کرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه توافقی حاصل شود مجدد بنظر اری
البته موضوع باید تخصصا مورد واکاوی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر این ادعا در دادگاه ثابت بشه اسقاط حق فسخ محسوب می شود.
توجه داشته باشید که به نظر بنده دادگاه به اینگونه ادعا ها زیاد توجه نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اابته بستگی به موضوع دارد
و ممکن است دیگر امکان فسخ وجود نداشته باشد
و ...

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد در این مورد حق فسخ ساقط شده باشد.معمولا حق فسخ فوری است و طلب پول بیشتر به معنای تنفیذ معامله و گذشتن از فسخ است.
اگر شاهد داشته باشید می توانید تشکیل جلسه را اثبات کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اراده جدید نشان از اسقاط حق فسخ است میتوانید با شهادت شهود و گذشت مدت زیاد از اظهارنامه فسخ آن را اثبات کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط توصیف شده دال بر انصراف از حق فسخ است ولی نیاز به اثبات آن در محکمه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی توافق جدیدی صورت نگرفته حق فسخ از بین نرفته

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . بله رجوع ضمنی از خیار فسخ محسوب میشه . با شهادت شهود قابل اثبات است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهراً برعکس حق فسخ ساقط گردیده است اما جهت اظهار نظر دقیق دانستن جزئیات بسیار ضرورت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله موجود باید بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست در این خصوص به شهادت شهود استناد شود