مشاوره حقوقی رایگان - خریدار خودرو در رهن سایپا

سلام من اردیبهشت 97 یک دستگاه تیبا 2 خریداری کردم از یک نفر که خودرو در رهن شرکت سایپا است یک قولنامه دستی بین خودمون امضا کردیم و توافق شد که
یک مبلغی برای پیش پرداخت به فروشنده پرداخت شود و قرار شد قسطای ماشین و من بدم و یک مبلغی هم خودش بذاره روی پول که قسط ها پرداخت بشه
به خاطر اینکه مدتی دستش بود.
دو قسط اولی و پرداخت کردم و از سایپا استعلام گرفتم چک ها وصول شده بود و اقساط پرداخت شده.
تا اینکه موعد قسط سومی شد ... از یک هفته قبل گوشیشو جواب نمیداد و خاموش بود تا اینکه اتفاقی جواب داد و ما رو به یه مکان نامعلومی کشاند که بیاید حواله قسطارو بدید که در محل حاضر نشد.
و قبلش گفته میخوام چک یارو برگشت بخوره که ما نریزیم به حساب صاحب چک
حالا نگران هستم که این یارو کلاهبردار نباشه
یا اینکه به یکی از بندهای سندی که بین ما بود به امضا رسیده استناد کنه و بگه که خریدار به قول پرداخت قسط در زمان معلوم عمل نکرده ... در صورتی که ما میخواستیم پرداخت کنیم اون قبول نکرد
و یا اینکه
چون سند به نام من نیست بیاد و ماشینو ببره و من بیفتم دنبال شکایت
و یا اگه دنبال شکایت برم ممنون میشم مشاوره بدین که چه کار باید بکنم که زودتر به حقم برسم
لازم به ذکر است قول نامه با تمام مفاد حقوقی اثر انگشت و شاهد و تمام بند های لازمه هست ولی یک قولنامه دستی
حتی رسید مبالغی که به حسابش ریختم هم موجود
ولی مکانش و عوض کرده و مجهول و المکان و گوشیش خاموش

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدم شما هموطن گرامی
برید شورای حل اختلاف تأمین دلیل کنید.
موفق باشید.