مشاوره حقوقی رایگان - افزایش تعداد نفرات مستاجر بدون اجازه

با سلام مستاجر بنده یکی دوبار به صورت شفاهی به بنده گفتن که فرزندشون هم همراهشون در خانه بنده سکونت دارن (تلفنی و حضوری) من میدونم اینکار جرم هست اما چطور میتونم ثابت کنم و برای گرفتن حکم تخلیه ازش استفاده کنم؟
یعنی چطور یک صحبت تلفنی یا حضوری رو میشه مستند کرد که قابل قبول برای دستگاه قضا باشه؟
باید مکالمه تلفنی یا حضوری ضبط بشه و یا در حضور شاهد باشه؟
یا باید استشهاد محلی از همسایه ها بگیرم؟؟
چه راه هایی هست که بتونم حرفم رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

افزایش تعداد نفرات مستاجر بدون اجازه افزایش تعداد نفرات مستاجر حکم تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره