مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به اتهام شرب مسکر

سلام و عرض ادب
آیا با توجه به ابلاغیه زیر که قبل از سپری شدن 21 روز توقیف خودرو دریافت نموده ام، میتوانم وثیقه را آزاد و خودرو را رفع توقیف کنم یا اینکه باید منتظر تایید دادستان باشم؟
درخصوص گزارش ضابطين عليه آقای م.ک فرزند غ. داير بر : مصرف مسکر (رانندگی در حالت مستی)
ِر تحقيقات ، حاليه باعنايت به انکار
ِن نتيجه ی آن در مسي
باتوجه به گزارش مرجع انتظامی و نتيجه ی مثبت تست الکل و قابل اعتنا بود
متهم و ايجاد شبهه و جاری شدن قاعده درء و نظر به اهميت موضوع و لزوم تکليف برخورد پيشگيرانه و مصونيت بخشی به متهم
ا به نتيجه
جهت عدم ارتکاب مجدد جرم ، متهم به واحد فرصت که در ان کارشناسان نخبه ی مذهبی حضور دارند معرفی گرديد که توجهً
ی کتبی ارائه شده و اقدامات صورت گرفته که حکايت از آن دارد که متهم را در برابر ارتکاب مجدد جرم مصون دارد ، النهايه بجهت
ا به ماده 265 و ماده 4 قانون آيين دادرسی
عدم کفايت ادله ی اثباتی برای احراز و انتساب اتهام به متهم و حاکميت قاعده ی درء مستنداً
کيفری مصوب 1392با اصالحات بعدی و ماده 120 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ، قرار منع تعقيب متهم صادر و اعلام می
گردد. قرار صادره بجهت فقدان شاکی خصوصی بعد از تاييد دادستان محترم قطعی ميباشد .
دفتر 1 -اصل پرونده ضمن تکميل برگ شماری در راستای مواد 92 و 267 قانون اخير الذکر امروز به نظر داديار محترم اظهارنظر
برسد و 2-درصورت موافقت ايشان نسبت به رفع توقيف خودروی توقيفی و نيز رفع اثر از تامين توديعی اقدام و 3 -پرونده از آمار کسر
وبايگانی گردد.

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو به اتهام شرب مسکر مستی در رانندگی