مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه آزادسازی خودرو

با سلام و احترام

یکی از آشنایان رو چند روز پیش در حین رانندگی پلیس جریمه کرده و خودرو رو گرفته به دلیل تست مثبت الکل. ایشون میگه قاضی 30 میلیون تومان درخواست وثیقه کرده برای آزاد سازی ماشینشون. الان از من درخواست کرده مبلغی پول بعنوان کفالت بزارم برای اینکه ماشینش آزاد بشه. میخوام ببینم برمیگردونن این پول رو دولت یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اتمام پرونده و قطعیت آن و در صورت محکومیت و اجرای حکم امکان برگشت آن وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورت معرفی شخص در هر زمان که مرجع قضایی بخواهد قابل برگشت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پول را مسترد
خواهند شد به شرطی که بعد از صدور حکم قطعی ، متهم خود را معرفی نماید
و حکم را اجرا نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا با معرفی متهم قابل استرداد می باشد در غیر اینصورت ضبط می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر محکوم یا متهم خود را به موقع معرفی کند برمی‌گردانند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرفا با معرفیِ به موقع محکوم یا متهم والا ضبط خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت معرفی شخص در هر زمان که مرجع قضایی بخواهد قابل برگشت اس