مشاوره حقوقی رایگان - رفت و امد در کوچه بن بست باریک قدیمی

با عرض سلام
مادر یک کوچه بن بست قدیمی در وسط شهر تبریز زندگی میکنیم که جدیدا کوچه ما ماشین رو شده ، یعنی قبلا نبوده. حالا خانواده محترمی که در انتهای کوچه ما زندگی میکنند و سه تا ماشین گرفتن و یکیش رو داخل حیاط جا میدن ولی دو تای دیگه که یکم بزرگترن جا نمیشه و در ضمن داخل کوچه بن‌بست ما حدود 10 خانواده زندگی میکنن و حالا این خانواده ی انتهایی ادعا میکنند که چون در انتهای کوچه قرار دارد حق رفت و امد ماشین با اونهاست البته از کنار ماشینهای پارک شده میشه رد شد وچون در مسیر اگر از هرکدام از ساکنین خود کوچه ماشینی پارک کند،اینها به زحمت میفتند کسی به غیر اینها نباید در کوچه پارک بکند حتی برای لحظه ای برای خالی کردن وسایل خانه نباید نگه بدارد که از طرف خانم پرستاری که در انتهای کوچه به همراه سه یا چهار برادرشان هستن مورد لطف و ارزش گذاری شده و با کلماتی که مناسب نیست مورد خطاب قرار خواهند گرفت و چون کمی هم ناشی هستند مو قع رانندگی به ماشینهای سر راه ویا به دیوار همسایگان میزنن حالا شما راهنمایی بفرمایید که ما چیکار کنیم
بنده ماشینم رو حدود 10 روز پیش گذاشته بودم انتهای کوچه جلو در همسایه، که قبلا ازشون اجازه گرفته بودم.، باتری ماشینم رو به سرقت بردن .. ما همسایه‌ها باید چیکار کنیم. ایا حق با ایشان هست و ما نباید پارک کنیم مگر کوچه بن بست مشاع نیست و همه به یک اندازه باید استفاده بکنن یا خانه ی انتهایی ...ممنون از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است و نیاز است بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیلی ادعای آنها غیرقانونی می باشد تمام اشخاص آن کوچه می تواند از آن کوچه بدون مزاحمت برای دیگران استفاده نمایند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پارک خودرو موجب مزاحمت یا منع رفت و آمد می شود خودداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورت ایجاد مزاحمت ، شما ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانند این اقدامات را انجام دهند و می توانید تحت عنوان مزاحمت و سرقت از ایشان شکایت کنید
کوچه مذبور مشاع است و تمامی ساکنین می توانند از آن استفاده داشته باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید و همه اهل ان کوچه به اتهام مزاحمت و ممانعت از حق و تصرف معبر عمومی و توهین و ....از مالک و کسانی که فخاشی کردند شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ماشینهای پارک شده در مسیر باعث زحمت و مزاحمت عبور کسی شود باید رفع مزاحمت صورت بگیرد