مشاوره حقوقی رایگان - شرکت تعاونی

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم و تشکر از راهنمایی های شما
من عضو تعاونی محل کارم که یک اداره دولتی است هستم در یک جلسه آخرسال هیئت مدیره برای کسانی که درجلسه شرکت کردن یک کارت 300هزارتومانی صادر کرده وبه کسانی که درجلسه شرکت نکردن نداده درصورتی که قبلا هم نگفتن که میخوان کارت بدن ولی اون کارتها از پول همه اعضا است وبه نظر من غیر قانونیه که از پول من کارت دادن آیا من میتوانم شاکی باشم وبه کجا شکایت کنم مدیرعامل هم همکاری نمیکنه (ممنون از راهنمایی های شما)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از هییت مدیره به دادسرا شکایت کنید تحت عنوان خیانت در امانت