مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوج از منزل متعلق به زوجه

باسلام وخسته نباشیدوکلای مجرب ومحترم
بنده زوجه هستم یک واحداپارتمان به نام خوددارم که هنوزسندش صادرنشده ولی وکالت ودفترچه به نامم است .وباهمسرم دراین خانه زندگی میکنیم.قصدجدایی دارم وبه دلیل عدم امنیت جانی وتهدیدهای مکرر ازطرف زوج مجبورم منزل خودراترک کنم ولی نمیدانم بعداچگونه منزل متعلق به خودرااززوج پس بگیرم آیازمان زیادی میبردلطفا یک راه قانونی وکارامد به من بگویید.تشکرصمیمانه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات مالکیت شما و یا پس از صدور سند رسمی میتوانید از حضور ایشان در منزل خود جلوگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مالک آپارتمان محسوب میشوید
و لازم نیست که خانه را ترک نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قفل ها عوض کنید و ایشان را به منزل راه ندهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید از ورود زوج جلوگیری کنید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما خانه را ترک نکنید او باید ترک کند مغزی درب را عوص کن بگو باید بری خونه بگیری ومن اینو اجاره بدم و بعد دادخواست نفقه بده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به ترک منزل نیست
می توانید از ورود زوج ممانعت بعمل آورید و سریعا دادخواست نفقه و الزام به تعیین مسکن مستقل علیه ایشان تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درب منزل را قفل کنید و قفل را عوض کنید و مانع از ورود زوج شوید و در صورتی که اقدام به تخریب قفل نمود می توانید با 110 تماس بگیرید و یا عنوان ورود به عنف و تخریب عمدی شکایت کنید.