مشاوره حقوقی رایگان - زنم منو از خونه ام بیرون و قفل را عوض کرده

سه ساله زنم منو ازخونه خودم که سند ششدان دارم باهمدستی پسر34ودختر36 ساله اش آواره کردن و اکنون اجاره نشینم چندمرتبه رفتم ولی بافحش وتوهین بیرونم کرد ومرحله آخر چندروز قبل که برگشتم رفتم داخل ولی بچه ریختن وحسابی کتکم زدن وفحاشی وتوهین وتحقیرم کردنه وبا بیحرمتی بیرونم انداختن وقفل راهم عوض کردن ومن آواره خیابونا شدم باسن 70سالگی چه کنم زورم نمیرسد کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکیل دادگستری اختیار نمایید.
میتوانید ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید.
خلع ید بگیرید منزل تخلیه کنند و....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام میتوانید از آنان شکایت باعنوان خلع ید کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت ممانعت از حق شخصا یا توسط وکیل طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با 110 تماس بگیرید
با اینکه شخص مورد اعتماد پیدا کنید و سند خانه را به نام وی بزنید تا خلع ید بگیره و آنها را از خونه بندازه بیرون سپس منزل را بزنه به نام شما

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید شکایت کنید علیهشان هم شکایت خلع ید و رفع تصرف و هم تصرف عدوانی.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری توهین و ضرب و جرح و ممانعت از حق برعلیه سه تاشون و دادخواست خلع ید بر علیه دوتا پسر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند مالکیت خانه به اسم شما است شما مالک ملک محسوب میشوید
و شما باید دادخواست خلع ید را به طرفیت فرزندان مطرح نمایید

شما میتوانید شکوائیه کیفری تصرف عدوانی بر علیه فرزندان اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند شش دانگ به نام شماست می توانید دادخواست تخلیه دهید موضوع خانوادگی بهتر از مسالمت آمیز حل کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

هم از طریق اقامه دعوای حقوقی و هم از طریق مراجع کیفری می توانید اقدام نمایید جهت اخذ توضیحات بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ممانعت از حق دهید.بابت توهین و ضرب و شتم هم به استناد شهادت شهود شکایت کیفری مطرح کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست خلع ید بدهید و شکایت کیفری رفع تصرف عُدوانی و توهین و ضرب و شتم عمدی بکنید.

یک وکیل :

سلام شما به عنوان ممانعت از حق می‌بایست از آنها شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه سند رسمی مالکیت دارید دادخواست خلع ید را به طرفیت فرزندان بدهید..

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شما میتوانید اقامه دعوی خلع ید و یا شکایت کیفری تصرف عدوانی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند ملک به نام شما می باشد می توانید وکیل بگیرید و همه آنها را از منزل بیرون کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با پلیس تماس بگیرید و بعد از گزارش پلیس شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه سند خانه به نام شما است شما مالک ملک محسوب میشوید
و شما باید دادخواست خلع ید مطرح نمایید
شکایت تصرف عدوانی نیز قابل طرح است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بابت توهین و فحاشی و ضرب وشتم شکایت نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، دادخواست خلع ید مطرح کنید و بابت توهین و ضرب و شتم در دادسرا طرح شکایت فرمایید