مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از دو شناسنامه

باسلام باتوجه به بیسوادی و محرومیت منطقه و بخاطر ترس از سربازگیری در زمان قدیم دو شناسنامه برای پدرم گرفتن یکی برای مدرسه و یکی برای معافیت و اسم فرزندان هم در شناسنامه ای ثبت شده که کارت ملی هوشمند نداره و کارت ملی رو برای اون یکی شناسنامه گرفتن الان امکان جابجایی و ابطال کارت ملی وجود دارد؟ تا بتواند برای اون یکی شناسنامه اش کارت ملی را بگیرد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

شناسنامه جعلی قابل ابطال هست ضمن اینکه اسامی فرزندان پس از ابطال شناسنامه ساختگی طی مراحل قانونی به شناسنامه اصلی اضافه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و اعلام نمایید که دو شناسنامه دارید
و شما به پرداخت جریمه محکوم خواهید شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما در ثبت احوال فقط یک شناسنامه دارید ولاغیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید و شناسنامه ثانویه را باطل کنید