مشاوره حقوقی رایگان - فروش پشت بام

سلام. همسرم مالک وسازنده یک اپارتمان 16 واحدی هستش البته همه واحدها روفروختیم و10ساله که ساکن هستن از روز اول برای طبقه ششم که پنت هوس هستش وخودمون ساکن بودیم در پاگرد درب گذاشتیم وکسی به پشت بام تردد نداشت الان ما واحد رو فروختیم و همسرم تو قولنامه زده پشت بام اختصاصی اونی که واحد رو از ما خریده خودش املاکی هستش وبه ما نگفت که شما حق فروش واحد با پشت بام اختصاصی رو ندارید الان ساکنین هر مشتری که میاد میگن پشت بام مشاعه و املاک هم میگه شما باید جوابگو باشید از نظر شما کار املاک هم خلاف قانون بوده که پشت بام رو از ما خریده یا فقط ما اشتباه کردیم لطفا راهنمایی کنید ؟ املاک هم راضی نمیشه توافق کنیم و یه تصمیم بگیریمو اگر ساکنین شکایت کنند چی میشه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پشت بام جز مشاعات محسوب میشود و سایر ساکنین میتوانند استفاده کنند ,مشاور املاک علی رغم اطلاع از این موضوع اقدام به خرید نموده در صورت شکایت از حضور وکیل بهره بگیرید