مشاوره حقوقی رایگان - فروش یا واگذاری پشت بام

سلام. شریک ساختمانی بنده پشت بام را به من فروخته یا واگذار کرده و اجازه ساختن داده حال یکی از واحدها که به تازگی یک واحد بدون پارکینگ و انباری از بنده خریداری کرده. شکایت کرده که پشت بام جز مشاعات. بنده میتوانم پشت بامو فسخ کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه،
فروشنده باید حق ساخت پست بام را داشته باشد تا بتواند این حق را به خریدار انتقال دهد.