مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص ثالث به دعوی

بنده میخوام وارد یک دعوی حقوقی بشم که در اون به نوعی ذی نفع هستم ، اما نمی دونم این دعوی تحت چه عنوانی و کجا در حال برگزاری هستش ( از طرف شخصی اعلام شده بهم که در حال برگزاری هستش اما ایشون هم نمی دونه که کجا و تحت چه نوعی هستش ) چه جوری میتونم بفهمم این دعوی کجا در حال برگزاری هستش تا وارد اون بشم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادگاه پیگیری کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با مراجعه به دادگستری و اعلام نام طرف دعوی به واحد جست و جو مستقر در دادگستری شماره پرونده و شعبه را بدست بیاورید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ کاری نمیتونی بکنی وقتی هیچ اطلاعی نداری