مشاوره حقوقی رایگان - آثار رای قطعی و اجرای آن بر شخص ثالث

با سلام و عرض ادب و احترام
دادخواستی با موضوع رفع مزاحمت از ملک و عدم رعایت درز انقطاع . تصرف به ملک مجاور مطرح نمودم که در جریان دادرسی با دادخواست ورود شخص ثالث که مالک سه دانگ بود مواجه شدم که بنده و خوانده پرونده اصلی در ردیف خوانده پرونده شخص ثالث قرار گرفتیم و شخص ثالث در دادخواست خود برای خودش حقی را قائل میشده که در نهایت در پرونده ورود شخص ثالث شکست خورد و پرونده اصلی همچنان روند رسیدگی خورا سپری میکند و در مراحل پایانی دادگاه بدوی میباشد که کارشناسیهای مربوط به موضوع انجام شود
سوال :
ایا در صورت و فرض بر پیروزی در پرونده اصلی اثار رای قطعی و اجرای ان شامل شخص ثالث نیز میشود و اگر میشود بنده به عنوان خواهان در پرونده اصلی میبایست اقدام خاصی را در این مرحله انجام بدهم که شخص ثالث مالک سه دانگ ملک میباشد خسارت وارده را ایشان نیزبه عنوان مالک سه دانگ پرداخت کند؟
توضیح اینکه
( ملک مجاور که به ملک بنده تصرف کرده است دو مالک دارد که در دادخواست اصلی به دلیل بی اطلاعی نام یکی از مالکان را ثبت نمودم اما شریک دیگر سه دانگ ملک با مطرح نمودن دادخواست ورود شخص ثال عینا مشابه دادخواست بنده ادعا نمود که به ملکش از طرف ملک بنده تصرف صورت گرفته که شکست خورد و به این شکل به پرونده اصلی ورود کرده )
با تشکر و سپاس فراوان از رهنمودهای اساتید محترم .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موفقیت و صدور رای به نفع شما در این پرونده قطعاً موثر در ملک مجاور نیز که به عنوان شخص ثالث وارد شده است خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله آثار حکم ، شامل شخص ثالث ، اگر ثالت جز مالکان ملک مجاور باشد میشود ولی نمی توان ایشان را به پرداخت خسارت الزام کرد زیرا ایشان
طرف دعوا اصلی نبوده است و شما باید دوباره بر علیه ایشان دادخواست تنظیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موفقیت و صدور رای به نفع شما در این پرونده قطعاً موثر در ملک مجاور نیز که به عنوان شخص ثالث وارد شده است خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه ایشان نیز از نظر قانونی مسئول باشند جهت مطالبه خسارت می توانید دادخواست دهد