مشاوره حقوقی رایگان - ثبت صیغه موقت

باسلام
دختر باکره ای که پدر و جد پدری فوت شده اند و میخواهند صیغه نامه ثبت محضری شود اما به گواهی فوت پدربزرگ دسترسی ندارد، آیا دفترخانه میتواند استعلام فوتی بگیرد و عقد موقت را ثبت کند؟

پاسخ ها :

عدم دسترسی به گواهی فوت ولی برای عقد موقت دختر ثبت ازدواج موقت دختر در صورت فوت پدر و پدر بزرگ استعلام گواهی فوت پدر بزرگ استعلام گواهی فوت گواهی فوت ازدواج دختر باکره در صورت فوت پدر و پدر بزرگ