مشاوره حقوقی رایگان - سنوات کار

باسلام، بنده به مدت 7سال در یک خواربارفروشی مشغول کار بودم، که در این 7سال صاحبکار هرسال بجای اینک دوماه پایه حقوق به بنده عیدی بدهد، یک ماه را دست و پا شکسته میداد و سنوات هرسال را هم نمیداد و میگفت آخر سر باهم حساب میکنیم، بخاطر همین بنده بخاطر اینکه حقم پایمال نشود چندماه آخر با حساب سرانگشتی به نحوی 7سال عیدی که یکماهش مانده بود بعلاوه یه 7سال سنوات را از صاحبکار گرفته بودم، اما وقتی تصویه حساب کردم ایشون گفت، شما فلان مبلغ از من اضافه گرفته اید و باید برگردانید، که من هم گفتم7سال به من سنوات نداده ای و 7سال هم بجای دوماه عیدی یکماه داده ای، خلاصه این قضیه از سال 93 که بنده ترک کار کردم مانده بود تا الان، که الان ایشان میخواهد از بنده شکایت کند
سوالم اینه بنده سال 93 ترک کار کرده ام، 7سال سنواتم و 7سال عیدیم که بجای دوماه یک ماه داده چقدر میشود، از شما خواهش میکنم، جوابم را بدهید

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام و درود خدمت شما
باید به اداره کار محل خدمت خود مراجعه کنید و از کارشناس آن اداره سوال کنید و اگر دیدید بیشتر میشود شما قبل از کارفرما دادخواست خود را به اداره کار تحویل دهید