مشاوره حقوقی رایگان - سنوات خدمت

با سلام بنده مدت حدود 10 سالش در یک مجتمع مسکونی به عنوان انتظامات کار می‌کنم و در این 10 سال هیچگونه سنواتی به بنده پرداخت نشده و فقط و فقط حقوقم که مبلغ الان 7 میلیون و 500 است پرداخت می‌شود و هیچگونه مزایایی نیز پرداخت نمی‌شود لذا آیا می‌توانم شکایت کنم و سنواتم را بگیرم یا نه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و میتوانید مطالبه تمام حقوق خود را نمایید
کسر حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، عیدی ، پاداش ، سنوات سالانه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق اداره کار درخواست دهید تا در هیات تشخیص محاسبه شود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق اداره کار پیگیر وهمه حق و حقوق خودتان را بگیرید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
بله از طریق اداره کار قابل پیگیری و شکایت است.