مشاوره حقوقی رایگان - سنوات تامین اجتماعی

سلام بنده 22سال سابقه تامین اجتماعی دارم ازکارقبلی تسویه کردم درکارجدید میگن سابقه باید اینجاداشته باشی سنوات پرداخت بشه الان من سنوات باید درمحل کارجدید با22سال بگیرم یا1سال نشه سنوات به بنده اعمال نمیشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما اداری است از ارگان مربوطه سوال شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سنوات را در هر شرکتی که کار کردی در پایان هر سال باید بهت داده باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سنوات محل کار سابق شما ، بر ‌عهده خود کارفرما قبلی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند سابقه بیمه تجمیع می‌شود جهت مطالبه سنوات آری باید در کارگاه جدید سابقه داشته باشید