مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شناسنامه

سلام. پسرم 10سالشه اما هیچ هویتی نداره، مدرسه نمیره، تنبلی چشم شدید داره چون شناسنامه وکارت ملی نداشت بیمارستان بستری نکردن. بخاطر یه اشتباه کل خانوادم طردم کردن. چطوری میتونم شناسنامه بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ادارت ثبت احوال ونهایتا الزام سازمان ثبت اموال از طریق دادکاه به صدور شناسنامه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایا شما خود ایرانی وشوهرشما تبعه خارج است؟

حسین عباسی

جناب آقای حسین عباسی :

سلام دادخواست الزام به صدور شناسنامه بدین و اداره ثبت احوال شهرستان رو خوانده قرار بدین

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

از طریق مراجع قضائی اقدام فرمايید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات نسب پدری و مادری و فرزندی را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست اثبات نسب بدهید و سپس بر اساس آن الزام اداره ثبت به صدور شناسنامه

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به اداره ی ثبت احوال مراجعه و پیگیری کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا باید دادخواست اثبات نسب دهید و پس از صدور رای از طریق اداره ثبت احوال برای صدور شناسنامه اقدام کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با گواهی ولادت و استشهادیه از طریق ثبت اسناد. اگر نتیجه حاصل نشد دادخواست اثبات نسب

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مداراک زایمان و استشهادیه و معرفی پدر واقعی یا پدر فرضی طفل به ثبت احوال

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تماس بفرماييد
اگر ايراني هستيد با اثبات نسب
يا شناسنامه به نام خود بگيريد يا دادخواست الزام صدور اسنادهويت
دهيد
در مورد اتباع هم در طرح آمايش و شناسايي اتباع شركت نماييد
كه توضيحات مبسوط براي هر مورد دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به اسم خود برایش شناسنامه بگیرید برای اینکه مشکلی پیدا نکنید میشود صیغه نامه داشت

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بعنوان فرزند خودتون میتوانید درخواست صدور شناسنامه را بخواهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا دادخواست اثبات نسب طرح و متعاقبا دادخواست الزام به صدور شناسنامه بطرفیت ثبت احوال ثبت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید ابتدا ثبت واقعه نسب را درخواست نمایید اگر توان اخذ وکیل ندارید می توانید به مرکز وکلا یا کانون وکلای شهرتان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید

یک وکیل :

با سلام
اثبات نسب در دادگاه و همزمان مطالبه الزام به صدور شناسنامه از ناحیه ثبت احوال

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

از طریق گواهی تولد بیمارستان ، و اثبات نسب با پدر فرزندتان و در نهایت الزام پدر به اخذ شناسنامه ( البته در صورت ایرانی بودن پدر)

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست اثبات نسب دهید و متعاقب آن برای الزام اداره ثبت به صدور شناسنامه را مطرح نمایید