مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
اگر یه چک که برگشت و شکایت حقوقی کردیم و بعد از صدور حکم اصل پول چک را خواهان واریز کرده به حساب دادگستری و گرفتیم و برای سود دیرکرد مبلغ چک درخواست دادیم آیا دادگاه اصل چک از خواهان میگیره و در پرونده نگه میداره ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اصل پول را خواهان پرداخت کرده؟؟؟؟فکر کنم سوالتونو اشتباه مطرح کردین اما اگر منظور شما خوانده باشد خیر دادگاه چک را تحویل نمیگیرد اما دیگر قابلیت اقدام ندارد ودرصورت اقدام دعوای واهی ومجازات خاص خود را دارد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر ولیکن در صورت درخواست از ناحیه خوانده مکلف به استرداد چک هستید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تآخیرتآدیه ،هزینه دادرسی وخسارات دادرسی قابل وصول است ،کپی برابر اصل به دادگاه ارائه خواهدشدواصل چک درپرونده نگهداری نمیشود.موفق باشید