مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو سیلندر دستکوب

سلام ماشینی خریداری کردم ک بعدمتوجه شدم سیلندر دستکوب است بعداز 3جلسه داوری رای صادر شده و ب من رای دادن ک باید معامله فسخ بشه.الان باید نامه رای رو ب دادگاه بدم؟بعد دادگاه چ اقداماتی انجام میده؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ارسال اظهارنامه فسخ و رای داور از طریق دفاتر خدمات قضایی و دادخواست اعلام و تایید فسخ از طریق دادگا6

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله
با نراجعه به اجرای احکام
تقاضای اجرای حکم داور بدهید ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای داور از طریق شعبه اجرای احکام اجرا می شود.
داور اگر حکم به فسخ معامله داده باشد صرفا حکم فسخ به طرف مقابل اعلام می شود و نمی توانید ثمن معامله را استرداد کنید.
برای استرداد ثمن باید داور رای به استرداد ثمن نیز بده
و اگر در رای داوری استرداد ثمن قید نشده مجدد باید دادخواست استرداد ثمن بدهید
یا اینکه از داور بخواهید مجدد در خصوص استرداد ثمن رای بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر رای داور صادر شده باشد قابل اعتراض است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق اجرای احکام رای داور را هم برای اجرا درخواست نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله رای داور باید توسط دادگاه اجرا شود