مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت مزاحمت نوامیس

چند روز پیش متوجه شدم ماشینم به دلیل مزاحمت نوامیس تحت تعقیب قرار گرفته، چه شکلی میشه ثابت کرد که اشتباه شده و حکمش چیه ؟ مدت توقیفش چقده ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستندات و نحوی دفاع دارد.می توانید درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دید مشکل چیست دقیقا و ادله اثبات جرم شما چه بوده که در بر اساس آن بتوان دفاع کافی کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در متن ماده 619 قانون مجازات آمده است: «هرکس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین نماید به حبس از دو تا شش ماه و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاکی باید اثبات کند نه شما چرا که اصل بر برائت است