مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده تک فرزند هستم و مادرم فوت کرده است.
هیچگونه دارایی هم نداشته
بجز یه حساب بانکی مستمری و سهام عدالت
چگونه باید انحصار وراثت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" توصیه می شود وکیل دادگستری اختیار نمائید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ابتدا به ساکن به اداره دارایی شهر محل اقامت خود بروید و از طریق بخش مربوط به انحصار وراثت اقدام به تکمیل فرم های مربوطه از جمله اظهارنامه مالیاتی و ... بکنید و سپس دادخواست انحصار وراثت تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.
توصیه می شود به یکی از وکلای دادگستری حوزه قضائی محل اقامت متوفی جهت انجام کارهای فوق مراجعه نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، يكي از وراث با مراجعه به دادگاه (شوراي حل اختلاف) فرم مخصوص «انحصار وراثت» را دريافت و اسامي افرادي كه از متوفي ارث مي‌برند را با مشخصات كامل و نسبت آنها با مرحوم در آن فرم درج مي‌كند و مدارك و مستندات خود را از جمله گواهي فوت متوفي، شناسنامه و كارت ملي (اصل و كپي) كساني كه ارث مي‌برند را پيوست مي‌نمايد و همراه دو شاهد كه متقاضيان ارث را مي‌شناسند، به يكي از دفاتر اسناد رسمي برده تا آنها با گواهي امضا، وراث را تأييد نمايند.موفق باشید