مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه

با سلام و احترام
با توجه به اینکه در استعلام بها قبل از اجرای فرایند ضمانتی از شرکت کننده دریافت نمی گردد و در صورت انصراف برنده، سازمان نمی تواند پیگیری و اقدامی انجام دهد. سوالی در این خصوص دارم اگر قرارداد تنظیم و در همان تاریخ ثبت دفتر و با بانک مکاتبه شود و پس از طی مراحل اداری ضمانت نامه صادر شود ولی پیمانکار بدلیل موجه کار را شروع نکند و پولی هم جابجا نشود فقط تاریخ ضمانت نامه 15روز بعد از قرارداد باشد ایراد قانونی دارد. سپاسگزارم اگر راهنمایی و به بند و مفاد قانونی ارجاع دهید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به قرارداد و شرایط و ضوابط باید به سوالتان پاسخ داد. برنده مزایده پرونده ای با پرونده دیگر متفاوت هست