مشاوره حقوقی رایگان - برنده شدن شرکت در مزایده

با سلام
حدود 7 ماه پیش شرکت ما در مزایده ای که دانشگاه علوم پزشکی فراخوان داده بود شرکت کرد،پس از بازگشایی پاکت الف ب ج توسط کمیسیون مزایده دستگاه مذکور،شرکت ما برنده اعلام شد که ،یه نامه ای ب شرکت ما جهت انعقاد قرارداد ابلاغ شد،ب معاونت مربوطه جهت عقد قرارداد مراجعه کردیم گفتن فعلا دست نگه دارید تا جلسه ای گرفته شود،بعد از گذشت 3 هفته ، گفتن یکی از مدارک شرکت بعلت نداشتن مهر تمدید 1 ساله قابل قبول نیست ،درخواست فرصت خواستیم ک مدرک رو تمدید 1 ساله کنیم، گفتن امکان پذیر نیست،
نفر دوم رو برنده کردن و الان ضمانت نامه شرکت ما رو می‌خواهند ضبط کنن
تیم قبلی کمیسیون مزایده بعلت تغییرات در پست، تغییر کردن و نفرات جدید هم زیر بار نمی رن و براساس صورت جلسه قبلی میخوان ضمانت نامه شرکت ما رو ضبط کنن
چندین بار مراجعه کردیم ک اگر مدرک شرکت ما تمدید نشده بود نمی بایست پاکت ج رو باز کنید،ما ک کسی رو مجبور نکردیم
خلاصه کسی پاسخگو نیس
باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بحق های تحلیلی زیادی دارد که باید بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مرتبط است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدارک شما باید بررسی شود در صورتی که در آگهی مزایده برای شرکت در مزایده داشتن شرایط خاصی مورد نیاز بوده و شرکت شما آن شرایط را نداشته باشد می توانند ضمانت شما را ضبط کنند ولیکن اگر در آگهی مزایده داشتن آن شرایط قید نشده باشد تقاضای ضبط ضمانت نامه غیر قانونی میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور شما نیازمند بررسی بیشتر و گفت و متقابل است ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده یا دیگر همکاران محترم تماس بگیرید