مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام ببخشید یک سوال داشتم همسر من به جرم حمل مواد مخدر زندانی شده در صورتی که مواد مال کسی دیگه بوده که بهشون گفته اینو بده به فلانی تا بتونم بزارم اینجا مصرف کنی و ایشون رفتن که مواد رو برگردونن مامورها اون همسر من رو در خونه اون آقا میگیرن که مواد شامل 200 گرم هروئین هست و اون آقا الان قبول نکرده که مال ایشون و حتی سابقه دار هستند ولی همسر من هیچ سابقه ای ندارن الان فعلا به مدت دوماه بازداشت هستن تا حکم بیاد میخواستم بدونم الان ما باید چکار کنیم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

منتظر باشید ممکن است به شما اعلام کنند با وثیقه آزاد می شود‌..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما مرتکب جرم حمل مواد مخدر شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک بررسی شود همچنین اظهارت شما به دقت و کامل گرفته شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید منتظر حکم بمانید و یا اینکه وکیل بگیرید تا پرونده را مطالعه کند و اقدام مقتضی را پیگیری کند