مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

باسلام .من سربازه ساله 98 سپاه هستم ک در حین ماموریت خارج پادگان تصادف کردم و طبق رای کمیسیون 134من معلول حین خدمت شناخته شدم و 43درصد غرامت هم برا من زدن .حالا میخواستم بدونم ک فقط غرامت بمن تعلق میگیره یا مستمری .؟؟؟یا هر دو؟؟؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری و غرامت تصادف در حین خدمت مستمری معلولیت حین خدمت معلول حین خدمت