مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

زنم دوسال طلاق غیابی گرفتن و من بعدن فهمیدم ایشون در زمان زندگی به من خیانت میکرد یعنی فیلم خیانتش که رابطه نامشروع زنا انجام میده با یه مرد که کاملا در فیلم مشخصه و از خیانتش سه عدد فیلم هست که در هر فیلم با یه مرد دیگه ای است که الان در حال حاضر فیلم خیانتش تو بیرون پخش شده که در دست و گوشی اکثر مردم هم است که باعث شده به کلی آبروی من برود ودچار بیماری افسردگی و روحی و اعصاب شدم با فهمیدن و دیدن چنین موضوعی میخواستم بدونم آیا در حال حاضر که ایشون دوسال از من طلاق گرفتن باز من میتونم ازشون شکایت کنم یا نه نمیتونم شکایت کنم در صورت شدن چگونه شکایت کنم راهنمایی کنید ممنون میشم به سوالم جواب بدین این بار 5 است که میپرسم و هیچ یک از مشاوران جواب نمیدهند به موضوع بنده

پاسخ ها :

یک وکیل

خداوند ستارالعیوب هست . بنابراین شکایت را کنار بگذارید . هرچند اگر شکایت هم بکنید بلحاظ امکان جعل ممکن است خودتان گرفتار بشوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است