مشاوره حقوقی رایگان - زمین دولتی

سال 79 از بنیاد مسکن اپارتمان خریدیم وسال 82 فروختیم ویه خونه قولنامه ای خریدیم الان که گفتند سند میدن پیگیر شدیم زمین شهری میگه اینا زمین های تصرفی بوده وچون شما قبلا اپارتمان خریدید بند جیم شما قرمزه رفتم خونه را زدم به نام خواهرم میگه نه نمیشه باید قبل از سال 94 به کس دیگه ای واگذار میکردی میگم برم بفروشمش طرف بیاد دنبال سند میگه نه چون زمین مال تو نیست ومال دولته فروش مال غیر حساب میشه ودادگاهی میشید بفرمایید من چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید ، اظهارنظر قطعی نیازمند برسی اوراق مربوطه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قبل از سال 94 خانه را انتقال می دادید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید قبل از سال 94 به کس دیگه ای واگذار میکردید