مشاوره حقوقی رایگان - مستمری متوفی

سلام من هشت سال پیش همسرم فوت کرد که من یکسال بعدازدواج مجدد کردم اونموقع ب من وپدر ومادرش از بیمه ای ک داشت ن من ونه خانوادش چیزی نگرفتیم میخاستم ببینم الان میشه اقدام کنم برای مستمری متوفی یادیرشده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه می توانید پیگیری کنید لیکن احتمال اینکه دیگر مستمری بعلت ازدواج مجدد به شما تعلق نگیرد وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید