مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بعد از فوت همسر

سلام میخواستم بدونم ایا بعد از فوت شوهر زن ناشزه میتواند حقوق یا مستمری شوهر را بگیرد؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
همسر نیز مانند سایر افراد مستحق بایستی حائز شرایطی باشد از جمله این شرایط این است مطابق ماده 81 قانون تامین اجتماعی که به موجب ماده 48 قانون حمایت خانواده اصلاح شده است، زن باید همسر دایم متوفی باشد.
سهم همسر بیمه شده متوفی، به استناد بند 1 ماده 83 قانون تامین اجتماعی 50 درصد از مستمری استحقاقی بیمه شده متوفی می‌باشد، از طرف دیگر، حتی چند همسری زوج نیز مانع تعلق مستمری نمی‌باشد و مستمری بین زنان دایم متوفی به تساوی تقسیم خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از فوت همسر زن دائم متوفقی 50٪ از مستمری همسر متوفی را می‌گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه در قید زوجیت باشد بلی امکان پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلاق نگرفته باشند و همچنان در قید زوجیت باشند بله