مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال منقول زوجه با تامین خواسته

با سلام
بنده سال 92 ازدواج کردم و جهیزیه کامل رو خانوادم فراهم کردند که پس از گذشت چند سال،(بین سال 98 الی 1400)خانوادم دوباره اقدام به تعویض و نو کردن لوازم منزلمون کردند
حالا که با همسرم قصد جدایی داریم، زوج ادعا کرده وسایل منزل رو خودش خریداری کرده در حالی که من فاکتور وسایل رو دارم که به نام پدرم هست
در دادگاه این موضوع عنوان شد و چون خرید وسایل جدید مربوط به چند سال بعد از ازدواجمون بود، گفتند که دیگه جهیزیه حساب نمیشه و باید دادخواست استرداد اموال رو مطرح کنید
حالا سوال من اینجاست، با توجه به فاکتورهایی ک دارم ( فاکتور لوازم درشت) و حتی پرینت حساب های پدرم که با تاریخ فاکتورها هماهنگی کامل دارد، میتونم وسایلم رو از زوج پس بگیرم؟
آیا میتونم همزمان با دادخواست استرداد اموال، تامین خواسته بزنم تا قبل از جلسه دادگاه وسایلم رو بتونم بیارم؟
تکلیف وسایل ریز مثل کاسه و بشقاب و لیوان که فاکتور ندارن چی میشه؟
لوازم شخصی خودم که شامل یک کتابخانه بزرگ و نفیس میشه و فاکتور کتاب ها رو ندارم چی میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
در خصوص وسایل ریز و کتابخانه و غیره می توانید شاهد معرفی کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام سریعا دادخواست استرداد اموال را با تامین خواسته مطرح نمایید نسبت به وسایل جزیی و سایر وسایل بدون فاکتور در صورت وجود شهود اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید اگر فاکتور وسائل به نام شما یا پدرتان است شما مالک وسائل محسوب خواهید شد

و شما باید دادخواست استرداد جهیزیه را به طرفیت زوج اقامه نمایید
و باید لیست سیاهه تنظیم نمایید و به فاکتور وسائل استناد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستند به لیست سیاهه دادخواست استرداد جهیزیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شمارا مطالعه کردم و نیازمند بررسس است