مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال منقول زوجه

با سلام
بنده سال 92 ازدواج کردم و جهیزیه کامل رو خانوادم فراهم کردند که پس از گذشت چند سال (بین سال 98 الی 1400) خانوادم دوباره اقدام به تعویض و نو کردن لوازم منزلمون کردند
حالا که با همسرم قصد جدایی داریم، زوج ادعا کرده وسایل منزل رو خودش خریداری کرده در حالی که من فاکتور وسایل رو دارم که به نام پدرم هست
در دادگاه این موضوع عنوان شد و چون خرید وسایل جدید مربوط به چند سال بعد از ازدواجمون بود، گفتند که دیگه جهیزیه حساب نمیشه و باید دادخواست استرداد اموال رو مطرح کنید
حالا سوال من اینجاست، با توجه به فاکتورهایی ک دارم ( فاکتور لوازم درشت) و حتی پرینت حساب های پدرم که با تاریخ فاکتورها هماهنگی کامل دارد، میتونم وسایلم رو از زوج پس بگیرم؟
آیا میتونم همزمان با دادخواست استرداد اموال، تامین خواسته بزنم تا قبل از جلسه دادگاه وسایلم رو بتونم بیارم؟
تکلیف وسایل ریز مثل کاسه و بشقاب و لیوان که فاکتور ندارن چی میشه؟
لوازم شخصی خودم که شامل یک کتابخانه بزرگ و نفیس میشه و فاکتور کتاب ها رو ندارم چی میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید ولی با تامین خواسته نمیتونید ببرید بلکه اون اقا حق جابجایی آنها را ندارد ضمنا برای دریافت وسایل ریز هم اولا انها در فهرست خواسته بنویسید وبجای فاکتور ارجاع دهید به سوگند