مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حسابم

سلام من چند وقته که انفجار بازی کردم نمیدونستم جرمه اصلا ویک هفته پول برداشت زدم تقریبا 3میلیون،وامروز از پشتیبانی بانک زنگ زدن گفتن بعلت واریز پول از سایت های شرط بندی حساب شما داری محدودیت میباشد،کسی نمیتونه براتون پول واریز کنه آیا،مشکل دیگه برام پیش میاد یا ن یا جریمه یا حبس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از پزشکان معتمد نظر برعدم ثبات شخصیت از نظر روحی روانی دهند مشکلاتی همچون آلزایمر اسکیزوفرنی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معمولا اینهایی که پول برداشت ندارند وتنها باخت می دهند را یک تعهد می گیرند وحسابشان رفع مسدود میشود اما شماکه برداشت پول داشته اید لذا درخصوص شما تشکیل پرونده وبستگی به دفاعیات ونظر قاضی دارد ولی عموما جرزای نقدی در نظر می گیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب ( دادستانی ) مراجعه نمایید
و تمام مشخصات خود و گردش حساب مالی را در سایت دادستانی وارد کنید

و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد
و ممکن است با اخذ تعهد پرونده مختومه گردد اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکل دیگری فعلا پیش نمیاد مگر اینکه دادسرای جرائم الکترونیکی پرونده شما را به دادسرای شهر خودتان ارسال کند که در این صورت ممکن است به مجازات شرط بندی محکوم شوید که معمولا اگر سابقه کیفری نداشته باشید جزای نقدی تعیین می شود.
بهتر است از طریق دادسرای جرائم الکترونیکی پیگیری کنید و وارد سایت شوید و اطلاعات خود را وارد نمایید.
به احتمال زیاد از دادسرای جرائم الکترونیکی به شما پیامک ارسال می شود تا به دفتر آنها مراجعه کنید و تعهد بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

آن دسته از افراد که پول برداشت نکنند وتنها باخت دهند را با گرفتن تعهد حسابشان رفع مسدود میشود ،
اما کسانیکه که برداشت پول داشته باشند در این خصوص تشکیل پرونده داده میشه و عموما جزای نقدی در نظر می گیرندالبته بستگی به نظر قاضی و دفاعیات شما نیز دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا تشکیل پرونده وبستگی به دفاعیات ونظر قاضی جرزای نقدی در نظر می گیرند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باعنایت به برداشت وجه تشکیل پرونده و احتمالا به جزای نقدی محکوم می گردید

یک وکیل :

با سلام
معولا با اخذ تعهد یا جزای نقدی پرونده بسته می شود.

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق دادستاني پيگيري نماييد حتما در غير اينصورت پرونده شما به دادسرا ارجاع ميگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بادر نظر گرفتن اینکه شما برداشت داشته آید به جزای نقدی محکوم میشوید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ممکن است به دلیل قمار در سایت های شرط بندی تحت تعقیب قرار بگیرید