مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ تنظیم سند - روز تعطیل

سلام
بنده سال پیش یه خونه نوساز خریدم که سند اش هنوز آماده نبود. قرارداد به صورت رسمی با کد رهگیری منعقد و همه ی تعهدات تا اکنون بین فروشنده و خریدار صورت گرفته است. تاریخ انتقال و تنظیم سند 30 دی ماه لحاظ شده که بنده تازه فهمیدم که اون روز، روز جمعه است و تعطیله. طبق صحبت فروشنده، سند تا اون تاریخ آماده نمیشه و بنده میخوام عدم حضور رو بگیرم. از چند تا دفتر اسناد رسمی پرسیدم، برخی میگن موکول میشه به اولین روز غیر تعطیل بعد، برخی میگن تمرکز روی همون روز هستش و باید مجدد تنظیم شود. یکیشون هم گفت پنجشنبه بری مدارک و چک ات اماده باشه، شنبه عدم حضور صادر میشه! سوال: 1- مقصر آیا بنگاهدار است که تاریخ رو چک نکرده؟ 2- روز جمعه با روزی که اتفاقی بوسیله ی دولت تعطیل میشه (مثلا آلودگی هوا)، متفاوت است؟ 3- اگر فروشنده برای تنظیم مجدد تاریخ مراجعه نکند چی کار کنم؟ 4- متن تنظیم تاریخ مجدد اگر پشت سند و با مهر بنگاه نیز باشد و امضای طرفین، کفایت میکند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روز بعد از تعطیل بروید(اظهارنامه هم از قبل بدهید برای آن روز)یا اینکه در تکمه ای در قرارداد روز دیگری را برای رفتن به محضر تعیین کنید و امضای طرفین و شهود.