مشاوره حقوقی رایگان - روز تنظیم سند

ما بعد از یکسال متوجه شدیم روز تاریخ تنظیم سند جمعه است صاحبخانه فعلا نمی‌تواند پایان کار بگیرد جهت عدم حضور در محضر چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
روز شنبه می توانید در دفترخانه حاضر شوید و چند روز قبل می توانید با ارسال اظهارنامه به فروشنده اعلام کنید که روز تنظیم سند جمعه تعیین شده و از فروشنده بخواهید در روز شنبه در دفترخانه حاضر بشه.