مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و ابرا مهریه

با سلام و احترام فراوان خدمت دست اندرکاران سایت و وکلای محترم

من در سال 98 به لحاظ خیلی از مسائل تصمیم به طلاق توافقی مبنی بر اینکه ابرا مهریه در مقابل طلاقِ زوج گرفتیم.متاسفانه مشاور قاضی کلمه بذل رو هم به متن گواهی عدم امکان سازش اضافه کرده بود.
ایشان بعد از اجرای طلاق به مهریه رجوع میکنند.ولی بنده از عواقب رجوع اطلاعات کافی نداشتم.
عده ی رجوع به طلاق از طرف من تموم شده بود و نمیشد رجوع کنم.

از دادگاه تقاضای اصلاح رای کردم که به صراحت نوشتند که درجلسه دادگاه زوجه اذعان داشت که درست است که بنده مهریه ام رو ابرا کرده ام ولی چون شما(قاضی و مشاور قاضی)بذل نوشته بودید به مهریه رجوع کردم و به تبع آن رای رو به ابرا مهریه تصحیح کردند.

اما در تجدید نظر استان رد شد رفت دیوان، دیوان رای تجدید نظر استان رو به نفع بنده رد کرد و خواستار صدور رای در شأن و مقام و شرعی از دادگاه تجدید نظر شدند.ولی تجدید نظر به رای خود پافشاری کردند. با اینکه بنده شاهدی رو برده بودم که واضح در جمع اقرار ابرا مهریه از توسط خانم به بنده و طلاق من در مقابل ابرا رو توضیح داده و قضات تجدید نظر رو تفهیم کردند اما تجدید نظر به کار خودشون ادامه دادند.و الان دیوان هم رای دوم تجدید نظر رو تایید کرده.

در آخر میخوام بدونم من میتونم اعاده دادرسی بکنم ؟؟و نتیجه خوب بگیرم؟؟

الان خانم ازدواج کرده و مهریه رو هم پیگیر هست.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد