مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مبیع

با سلام
بنده از شخصی خودرویی را طی یک قولنامه دستی خریداری کردم و بعد از یک سال شخص ثالثی که صاحب سند بود و نمایشگاهی بود مبایعه نامه خود با طرف من را بدلیل پاس نشدن چک از طریق دادگاه فسخ کرد و من خودرو را به طرف خودم پس دادم و درخواست پولم را کردم که قرار شد طی چند روز آینده پول من رو پس بده ولی ایشان یکدفعه غیب شد و فرار کرد و مشخص شد از خیلی ها کلاهبرداری کرده ، حالا صاحب سند چون دستش به اون شخص فراری نمیرسد درخواست استرداد مبیع را از من کرده و بر خلاف اینکه بنده به دادگاه شهود معرفی کردم که خودرو را به طرف مقابلم پس داده ام باز هم دادگاه رای به ضرر من داده و تسلیم خودرو رو از من میخواهد !!!
حتی جریمه هایی که اون شخص در این مدت شده رو از پلیس راهور گرفتم و به دادگاه ارائه دادم بازهم دادگاه میگوید اینها هیچکدام دلیل نمیشود و چون آخرین ید معامله من بوده ام لذا باید خودرو رو من تحویل بدهم !!!
سؤالم این این است که آیا این رای مطابق قوانین است و بنده باید خودرو رو به صاحب سند اول پس بدهم یا کسی که با او مبایعه نامه دارد چون من اصلا با صاحب سند معامله ای نکرده ام و شخص طرف من هم فراری شده و نه از خودش و نه از ماشین اثری نیست و دادگاه کلا بیخیال اون شده و من رو محکوم کرده
لطفا من رو راهنمایی کنید چون هم پولم رفته و هم با این رای یک خودرو 3 میلیاردی رو باید پس بدم که دست من نیست. البته قیمت خودرو در زمان معامله ما 200 میلیون بوده
ممنون میشم جوابم رو بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت عنوان خیانت در امانت علیه فروشنده اقدام و تقاضای توقیف خودرو نمایید تا با عنایت به درحال تردد بودن توقیف و سپس خودرو را به مالک تحویل دهید و متعاقبا درخصوص ثمن معامله نیز دادخواست مطالبه ثمن دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص ثمن وعامله می توانید دادخواست مطالبه ثمن تنظیم نمایید و تحت عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید حتما وکیل بگیرید تا اقدامات مناسب بر اساس روند پرونده انجام دهد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود موضوع شما را مطالعه کردم اما نیاز به گفتگو میباشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با مستندات و مدارک‌گسبت به رای اعتراض کنید.

یک وکیل :

با سلام
مستندات و مدارک و آرا باید بررسی شوند.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اگر حکم دادگاه بر این موضوع اشاره داشته که شما باید خودرو را به مالک اصلی مسترد کنید، قطعا اینکار را باید انجام دهید، دلیلی نداشته که شما خودرو را به فروشنده ی خودتان مسترد کنید، کسی شما را مجبور به این کار نکرده بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد