مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور بالای 18 سال

سلام وقت بخیر. ایا فرزندان بالای 18 حق حضانت برای خروج از کشور اجازه پدر لازم دارند
مادر من المان زندگی میکنه.... و وکیل از المان به مادرم گفته که حق حضانت لازم داره ... و پدر باید رضایت بده ... پدرم راضی هست و ما بالای 18 سال هستیم...میشه راهنمایی کنید باید چه کار کنم؟از کجا باید چنین مدرکی بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولاد بالای 18 سال نیاز به اذن پدر ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق مقررات فرزندان بالای 18 سال از تحت حضانت خارج و شخصا می توانند جهت دریافت ویزا و پاسپورت اقدام نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول پاسپورت با رصایت پدر البته برای دختر و دادن وثیقه بابت سربازی برای پسر بعد ویزای کشور مقصد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای خروج از کشور ،
فرزند بالای 18 سال ، اجازه پدر لازم نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بالای 18 سال باشد نیاز به اذن پدر نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
برای افراد بالای هجده سال حضانت موضوعیت ندارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بالای 18 سال برای خروج اذن پدر را می‌خواهد ولی حضانت اینجا بی معنی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بالای 18 سال باشید می توانید از کشور خارج شوید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
خیر به اجازه پدر نیازی ندارید ضمن اینکه فرزندان بالای 18 سال بالغ محسوب شده و می توانند مستقلاً برای زندگی خود تصمیم بگیرند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند اجازه نيست
ليكن بديهي است با هماهنگي و نظر موافق پدر و مادر اقدام نماييد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما در سن 18‌سالگی موضوع حضانت‌منتفی است و اجازه پدرتان را از دفاتر اسناد رسمی اخذ نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر شما هجده سال دارید کبیرید و نیازی به حضانت نیست ولی اگر دختر هستید با این وجود باید اجازه پدر خودتان را بگیرید بدون ان نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر فرزند دختر و پسر پس از 18 سال نیاز به اذن پدر ندارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اشخاص بالای 18 سال برای خروج نیازی به اذن پدر ندارند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فرزند بالای هجده سال نیاز به اذن پدر برای خروج از کشور ندارد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بالای 18 سال نیازی به اذن پدر نیست ضمن اینکه از حضانت خارج شدند

یک وکیل :

با سلام
فرزندان ذکور بالای 18 سال نیاز به اذن پدر ندارند ولیکن باید دارای معافیت تحصیلی یا سایر معافیتهای مندرج در قانون باشند تا اجازه خروج از کشور داشته باشند و دختران پس از رسیدن به 18 سال تمام همچنان نیازمتد اخذ اذن خروج از کشور از ولی هستند.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

پدر که راضی هست جهت رضایت پس مشکل کجاست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیازی به اذن پدر نیست ولیکن اگر لازم باشد باید وکالت اذن خروج از کشور اخذ گردد ویا پدرتان با حضور در اداره گذرنامه رضایت خودرا اعلام نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خیر برای خروج از کشور ،
فرزند بالای 18 سال ، اجازه پدر لازم نیست...

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام چنین اجازه ای نیاز نیست