مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام و وقت بخیر
دادگاه حضانت دختر 8ساله من رو از من گرفته و به مادر بزرگ مادریش داده که سابقه تربیتی ایشون شامل فرزندی با انواع جرایم کیفری و سابقه اعتیاد و زندان طولانی مدت و نیز سه فرزند ایشون سابقه ازدواج های متعدد دارن و دلیل این ازدواجها هم روابط غیر مشروع بوده عمدتا یعنی خانواده دارای اختلال رفتاری تنوع طلبی جنسی هست ..
حال با این اوصاف چطور میتونم فرزندم رو از دست این خانواده نجات بدم ؟ ایا در تجدید نظرخواهی با استعلام سوابق کیفری فرزند و سوابق ثبت احوال میتونم موفق باشم ؟
دادگاه تنها دلیل لغو حضانت من رو وجود پسرم اعلام کرده که برادر ناتنی دخترم هست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست لغو حضانت تنظیم نمایید و به موارد ذکر شده در دادخواست اشاره کنید