مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با سلام پدر من با 30 سال سابقه بازنشسته شدن اما حقوقشون 4.800 حقوقشون نسبت به سابقه کاریشون خیلی کمه میخواستم بدونم راهی هست؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا یا سی سال سابقه ندارد یا اشتباه شده یا وامی گرفته قسط کم می شود، بررسی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا دلیل را جویا شوید و سپس اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست