مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام شوهرم به خاطر خیانت که کرده بود سه ماهه ول کرده رفته ترک انفاق شکایت کردم شاهد هم بردم برای مواجهه حضوری هم پیش بازپرس رفتیم اقا خیانتشو قبول کرده وگفت پشیمونه دادخواست تمکینم داده ولی هنوز خونه نگرفته میخواستم بدونم ترک انفاق من به جایی میرسه حبس داره و اینکه پرونده که الان دادسراس بعدش دادگاه میره یا نه باز باید بریم پیش بازپرس؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

مجازات قانونی ترک انفاق در صورت اثبات حبس هست تعیین مجازات هم در دادگاه انجام میشه . اما لازم است بدانید نفقه مشروط به تمکین هست . شما باید اعلام کنید حاضر به تمکین هستید تا شکایت شما به جایی برسد وگرنه رد میشود . ضمنا نفقه شامل خوراک ، پوشاک و مسکن مناسب هست .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مجازات حبس است وآن در صورتیکه که پرونده به دادگاه رود مجرمیت همسرتون ثابت ورای صادر شود