مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام خسته نباشید بنده چند ماه پیش با یه نفر درگیر شدیم چاقو خوردیم طرف روز اول رفت بازداشت بعدش جواب پزشک قانونی حالت غیر منازعه نوشته و من شاهد هم بردم پرونده قرار منع تعقیب به دلیل فقدان ادله کافی جهت انتساب بزه های فوق صادر بعدش اعتراض کردم بازم پرونده رد شد نتونستم ثابت کنم حالا طرف رفته افترا شکایت کرده میتونه کاری بکنه میتونه افترا رو ثابت کنه با برگه قرار منع تعقیب که دستش داره یا من میتونم بگم این کار انجام شده من نتونستم ثابت کنم

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

سلام، طبق قانون و نظریات مشورتی در خصوص وقوع جرم افترا، از شاکی که نتونسته احقاق حق کنه و کسی که در مراجع قضایی عنوان کیفری به فردی نسبت داده نمیتوان شکایت افترا کرد.
سلمان رئوفی پور
وکیل پایه یک دادگستری