مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی نامشخص

سلام
از شهریور 1380 در یک شرکت خصوصی در مشاغل سخت وزیان آور مشغول به کار شدم
تا اسفند 1380 عنوان کارگر ساده و از فروردین 1381 تا اردیبهشت 1383 به مدت 26 ماه عنوان نامشخص و پس از آن مجدد کارگر ساده و اپراتور بوده ام که همگی تایید شده ولی بیمه 26 ماه که نامشخص است رو به هیچ عنوان قبول نمیکند حکم کارگزینی از شرکت و نامه شکایت از کارفرما و تاییدیه اداره کار رو هم قبول نمیکنند که متوجه شدم با غرض و کدورت شخصی این کار را انجام میدهند چون سایر همکاران را تایید کرده اند .لطفا راهنمایی کنید که ایا میتوان از رییس اداره و کارمند آن شکایت کرد تا به حقم برسم.
ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت تخلف بله از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بیمه مکلف است که رای اداره کار را اجرا نماید
و شما باید در دیوان عدالت از اداره بیمه شکایت نمایید و نه از رئیس اداره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در دیوان عدالت از اداره بیمه شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اجرای حکم را از دایره اجرا پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از رئیس اداره و کارمندان خیر ولی از طریق دیوان علیه بیمه می توانید طرح دعوی نمایید