مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کودک

سلام. زوجه منزل را ترک کرده و به خانه پدرش رفته بدون دلیل قانونی. کودک نزد زوج است. زوج قصد طلاق دادن ندارد. آیا زوجه میتواند دادخواست حضانت کودک پسر را بدهد و تا هفت سالگی نگهدارد ؟ یا حضانت فقط بعد از حادث شدن طلاق تا هفت سالگی به مادر میرسد ؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجین که جدا از هم زندگی کنند حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر است و پدر حق ملاقات دارد و پس از 7 سالگی تا سن بلوغ حضانت برای پدر میشود و مادر حق ملاقات دارد.