مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه

باسلام همسرم چند ماه به اصرار خانواده و با استفاده از تهمت و افترا نسبت به بنده توسط خانواده خود و قول و وعده منزل را ترک کرده و فرزند خردسالمان را تحویل بنده نمودن و الان 5 ماه هست که اجازه دیدار با همسرم را ندادن و هنوزم هم درخواست طلاق نشده و من به تازگی متوجه شدم همسرم در یه مغازه ای به فروشندگی مشغول هست که بنده از اول زندگی با اشتغال همسرم مخالف بودم و همسر خانه دار انتخاب کردم. لذا بنده رو برای ارایه دادخواست برای شغل همسر بدون اجازه شوهر راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

شما نمیتوانید قانونا مانع اشتغال همسرتان بشوید. اشتغال حق همه انسانهاست .