مشاوره حقوقی رایگان - طرح پانزی

سلام و خسته نباشید ، ببخشید من ی مدت پیش توی یک پلتفرم خارجی سرمایه گذاری کردم،و تمام مراحل پرداخت انجام دادم و تا پردازش نهایی پیش رفت و ایمیل ارسال شود ارسال شدولی چند مدتی طول کشید و هزینه دریافت نکردم،و بعداز چندروز وارد سیستم نشده بشوم و جوابگو نبودند،چندروز بعداز این قضیه از همون پلتفرم با مشخصات قبلی با تغییر دوتا حروف جدید به من واتس آپ دادند که اگر بخواهید سود دریافت کنید باید سپرده گذاری کنید تا از شرکت قبلی به این حساب منتقل بشه و 10درصد کمسیون پرداخت کنید تا به حساب جدید سود انتقال بشه،خواستم بدونم قابل پیگیری است،ازنظر معاملات روزانه هم مشخصات مثل قبلی هست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود صرف پانزی بودن شکل یک شرکت دلیل بر کلاهبرداری نیست